Familie optredens van "Muziek in de Kapel" in Hoog Soeren, 15 november 2013


'Muziek in de kapel' werd op vrijdag 15 november 2013 voor de 32ste en laatste keer georganiseerd door Gaby Bovelander, een bevlogen kunstenares met liefde voor de amateur muziek.
Met 'Muziek in de Kapel' bood zij amateur musici een podium. De sfeer was altijd ongedwongen en informeel. Het niveau stond niet voorop, wel de passie voor muziek.
Na het concert was er altijd gelegenheid voor een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn. Publiek en musici mengden met elkaar en wisselden van gedachten met elkaar. Door de gevarieerde programmering, mede door de soepele opstelling en van hokjes ontheven instelling van Gaby Bovelander, was er muziek voor elk wat wils. Vocaal, instrumentaal, klassiek en modern wisselden elkaar af.
Het kerkje zat altijd vol en het publiek is enthousiast.

Zelf heb ik 12 keer in verschillende bezettingen meegedaan. Als solist, met klarinettiste Mireille Bosveld, met blaaskwintet Windkracht 5, met sopraan Astrid van Asperen en met fluitiste Maaike Twigt-de Vlas al of niet met pianobegeleiding van Annet Diederik.

Afgelopen vrijdag was een bijzondere avond. Niet alleen was het de laatste keer, maar er waren ook optredens van mijn broer Richard en mijn jongste dochter Lonneke.
Het programma was zeer afwisselend. Pop, Nederlandse luisterliedjes, klassiek en modern wisselden zich in de vorm van vocaal en instrumentaal met elkaar af.
De optredens van mijn familie kun je bekijken en beluisteren op mijn blog 'Annet en Muziek' op www.annetenmuziek.blogspot.com.
Een erg leuke herinnering aan een mooie tijd en een bijzondere vrouw: Gaby Bovelander!
www.gabybovelander.nl

Reacties

Populaire posts